Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

Voor bedrijven

Voor bedrijven

De website van CityChimp.nl  (voorheen: DeLeuksteStraatjes.nl)  brengt  elke dag weer meer zelfstandige ondernemers en bedrijven gezamenlijk onder de aandacht. Voor de consument zijn wij niet alleen de informatiebron op het gebied van shops, restaurants, hotels, attracties, diensten, maar ook voor evenementen biedt CityChimp.nl een aparte zoekfunctie. De Basisvermelding voor bedrijven en evenementen is volledig kosteloos.

Ondernemers kunnen zich gemakkelijk zelf aanmelden. Via de homepage klik je rechtsboven op de button vermelding toevoegen   en de rest wijst zich vanzelf.  Controleer of jouw bedrijf er al op staat! Als dat het geval is kan je nadat je op claim nu geklikt hebt eenvoudig je bedrijfsgegevens en/of foto’s aanpassen. Onderstaand vind je een overzicht van mogelijkheden om de kosteloze basisvermelding uit te breiden met aanvullende bedrijfsinformatie.

Reclame banner

Wil je in een bepaalde periode jouw bedrijf of evenement extra onder de aandacht brengen? Reserveer dan tijdig een mooie bannerplek die doorlinkt naar een door jou opgegeven webadres. Ben er op tijd bij, want deze gewilde ruimte is beperkt beschikbaar.

CityChimp.nl en social media

Het promotieprogramma van CityChimp.nl omvat een aantal onderdelen, zoals het regelmatig posten van berichten via de bekende social mediakanalen. Ook wordt via diverse printuitingen zoals stickers, flyers, promotieartikelen en publicaties in  GratisPocketGids, GratisCityMap, e.d. reclame  gemaakt  voor het  unieke CityChimp.nl  platform. Ook onze opvallende straatdisplays zijn bewezen succesvol en zorgen voor extra exposure voor onze doelgroep

Gratis folders downloaden van attracties of evenementen

En dat is nog niet alles: als je een folder/flyer hebt van jouw attractie of evenement,  plaatsen wij deze gratis op CityChimp.nl.

Uw bedrijf of event aanmelden