Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

Over ons

Over Citychimp B.V.

CityChimp.nl (voorheen DeLeuksteStraatjes.nl) bundelt de krachten van zelfstandige ondernemers en biedt hen een platform om zichzelf te presenteren. De website van CityChimp.nl brengt elke dag weer meer zelfstandige ondernemers / bedrijven gezamenlijk onder de aandacht. Voor de consument zijn wij niet alleen de informatiebron op het gebied van shops, restaurants, hotels, attracties, diensten, maar ook voor evenementen biedt CityChimp.nl een aparte zoekfunctie. Samen met de andere hard copy producten zoals de GratisCityMap en de GratisPocketGids verzorgt CityChimp.nl een compleet citybranding programma voor steden en winkelgebieden.

Staat uw bedrijf of organisatie al op onze website vermeld? Dan kunt u uw bedrijf of organisatie op de pagina van de desbetreffende vermelding claimen.

In het kort

Citychimp is een nieuwe online city guide ofwel DÉ nieuwe stadsgids van Zuid-Limburg. In de plaats gekomen van de website deleukstestraatjes.nl.

Op mijn deze website vind je een bundeling van informatie over activiteiten in verschillende sted, stadsdelen of (winkel)centra in Zuid-Limburg.

CityCimp.nl is er voor u

U als bezoeker willen wij optimaal informeren met alleen relevante informatie. zo vindt u op CityChimp.nl  heel gemakkelijk wat u zoekt door middel van het pictogram van uw keuze aan te klikken.

Zoekt u een restaurant in een bepaalde stad? Dan kunt u dit eenvoudig uitfilteren. In principe heeft u in 3 muisklikken gevonden wat u zoekt.

CityChimp.nl de kracht van samenwerkende ondernemingen

Door bedrijven te bundelen op één website ontstaat er een compleet informatieplatform waardoor u als bezoeker een volledig overzicht krijgt van wat een stad te bieden heeft.

Uw bedrijf of event aanmelden