Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

Vakantiehoeve Bellet

vakantiehuisjes & kleine camping.

Kamperen & logeren

Welkom in Cottessen, een gehuchtje onder het kerkdorp Vijlen, dat behoort tot het gaafste en wellicht het mooiste gehuchtje in het Zuiden van het land.

Het unieke 5-sterren heuvellandschap biedt een ongekende natuurbeleving en een schitterend panoramisch uitzicht. De vele landwegen en voetpaden voeren de natuurliefhebber langs boomgaarden, hellingbossen, vakwerkhuizen, door het Geuldal en de Vijlenerbossen. En te midden van al dat moois, op de grens met België, daar vindt u onze monumentale carréboerderij, daterend uit 1740, de Hoeve Bellet genaamd. Waar wij u graag van harte welkom heten om te komen kamperen & logeren.

De kleine camping met 15 staanplaatsen bevindt zich achter de hoeve. De camping is geopend van 29 maart, indien het weer het toelaat, tot 1 november.

In de twee vakantiewoningen, het Hoevehuis & het Belleter Bakhuis, is het zomer en winter aangenaam vertoeven. Deze zijn het hele jaar geopend.

De weilanden om ons heen worden in de zomer begraasd door schapen, runderen en 1 paard. Ook het kleinvee ontbreekt niet, we hebben kippen, 2 poezen en een hond.

In de nabije omgeving kunt u een bezoek brengen aan steden als Maastricht en Aken of heerlijk ontspannen op een van de vele terrasjes in de omgeving. Of verken de ongerepte natuur terwijl u verblijft in een betoverend landschap. Hoor de geluiden van het bos, beleef de stilte & geniet van het leven!

Wees welkom!

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden