Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

Tien jaar geleden openden Geer Moonen en René Damoiseaux Mannemode ’t Heerenhuys op de hoek Beekstraat / Kruisstraat. Ondertussen een begrip in de omgeving. In dit prachtige pand dat alle ruimte biedt om een uitgebreide collectie te presenteren van hoog niveau. Mannen die zich hier willen laten kleden, kunnen kiezen uit verschillende topmerken die allen ruimschoots zijn vertegenwoordigd in ’t Heerenhuys.

Topmerken

Zo treft u er de gehele collectie van Corneliani Trend, incl schoenen, kostuums, kolberts, shirts, jacks, stropdassen, accessoires en de chique casual lijn, kwalitatief zeer hoogstaande kleding van top-couteriers. Wat dacht u van de kostuums van Eduard Dressler, van Duitse origine met een niet te evenaren pasvorm. Deze tijdloos mooie kostuum zijn nagenoeg maatwerk en zijn allen met de hand geput: waarborg voor het allerbeste. Geer Moonen en René Damoiseaux’s liefde voor fraaie materialen en modellen uit zich ook in de uitgebreide hemdencollectie van Eton, Xacus, Gentiluomo, Joop! Shirts, Corneliani Trend. Alleen het allerbeste en allermooiste komt voor hun klanten in aanmerking. ’t Heerenhuys staat garant voor een prachtige mannemode, de perfecte combinatie van hoogstaande, modieuze kleding gepresenteerd in een omgeving van aangename luxe en een hoog serviceniveau, en uiteraard zijn de vermaakkosten service van de zaak.

Mogen wij u uitnodigen om onze collectie van de bekende merken: Corneliani Trend, Kenzo, Joop, Eduard Dressler, René Lezard, Xaus, Eton, Gentiluomo, Hom, Falke, La Martina, Gran Sasso, Allegri, aan u te presenteren.

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden