Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras waar u kunt genieten van de groene omgeving.

Gezelligste hotel van Valkenburg
Al jarenlang is hotel Schaepkens van St. Fijt een gezellig familiehotel waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. Er worden in het hoogseizoen bijvoorbeeld regelmatig avonden met live entertainment in de bar of buiten georganiseerd. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond? Het sfeervolle en gezellige Hotel Schaepkens van St. Fijt in Valkenburg biedt het allemaal!

Faciliteiten Hotel Schaepkens
Het hotel beschikt over een grote tuin, een mooi tuinterras en gratis prive parkeerplaats met mindervalide- en vrouwenparkeerplaatsen. Tevens beschikt het hotel over drie liften en diverse faciliteiten voor mindervalide en is dus rolstoelvriendelijk. Het hotel heeft naast 3-sterren kamers ook 4-sterren kamers. In het gehele hotel is gratis WIFI beschikbaar. Alle gasten van het hotel kunnen bovendien gratis gebruik maken van de faciliteiten van recreatiecentrum ‘De Polfermolen`. In de Polfermolen te Valkenburg, op ca. 700 meter afstand gelegen van het hotel, vindt u een binnenzwembad met diverse baden en een fitnesscentrum.

Wij doen onze uiterste best om aan alle wensen van onze gasten te blijven voldoen en blijven dan ook steeds vernieuwen. Kortom, wilt u genieten van een prachtig, in het groen gelegen hotel in Valkenburg waarbij het gezellige centrum op een steenworp afstand gelegen is? Dan is hotel Schaepkens van St. Fijt de ideale uitvalbasis. Wij nodigen u van harte uit om te komen genieten van onze Limburgse gastvrijheid!

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden