Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

HÉT PARELTJE IN HET HART VAN ZUID-LIMBURG

Aan de rand van het mooie Zuid- Limburgse dorpje Hulsberg, onder de rook van Valkenburg en  aan de ANWB Mergellandroute, ligt Hotel Restaurant Hof van Hulsberg. Een gezellig familiehotel in Zuid-Limburg, gehuisvest in een monumentale Zuid- Limburgse carréhoeve uit het jaar 1840. Het hotel bestaat uit zestien kamers, allen voorzien van een kleine compacte badkamer met douche en toilet, flatscreen-tv, koffie en theefaciliteiten, zitje en comfortabele boxspring bedden. In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk genieten van de Franse keuken. Onze locatie staat tevens bekend als unieke feestlocatie en in onze karaokebar is iedereen een ster. U kunt bij ons ook terecht voor koffietafels, verjaardags- themafeestjes. Ieder feest is uniek en daarom maken wij iedere gelegenheid in overleg met u tot een bijzonder feest.

Het dorpje Hulsberg is gelegen midden in het Heuvelland. De gemeente Beekdaelen, waartoe Hulsberg behoort, is de gemeente met de meeste rijksmonumenten in Zuid Limburg en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. In de direct omgeving zijn diverse bushaltes.

Het pittoreske Valkenburg is gelegen op maar 1,5 kilometer en de Bourgondische stad Maastricht is gelegen op 12 kilometer. Door de centrale ligging zijn alle attracties en bezienswaardigheden in Zuid-Limburg op korte afstand van het hotel gelegen.

Vanaf het hotel kunt u prachtige wandelingen en fiets/motortochten maken door de landerijen, velden en het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. In het hotel zijn diverse zelfgemaakte (gratis) wandel/fietsknooppunt routes, motorroutes en autoroutes aanwezig (van diverse afstanden) die u langs schilderachtige vakwerkhuizen, oude boerderijen en kasteelwoningen voeren.

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden