Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

Hotel
Gastvrij, bourgondisch , smaakvol en gezellig!!

In het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland aan de rand van het dorp Epen ligt Hotel Restaurant “Berg en Dal”. Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland.
Hotel Berg en Dal is nog een echt familiehotel, met al meer dan 60 jaar “Limburgse gastvrijheid”. In 1956 begonnen Jules (opa) en Bertien (oma) Piters met het verhuren van enkele kamertjes. Door de jaren heen groeide de toenmalige boerderij uit tot een volwaardig driesterren hotel met 31 comfortabele hotelkamers en 2 appartementen.

Wij hopen dat onze persoonlijke zorg en aandacht voor u zo herkenbaar mogen zijn dat wij u meerdere malen als gast mogen begroeten!
Alvast tot ziens!

Restaurant
Lekker en smaakvol genieten op de terrassen of in het restaurant!

Nog echt op bourgondische wijze verwend worden!

In ons smaakvol ingerichte á la carte restaurant is iedereen van harte welkom die wil genieten van heerlijke gerechten in een rustige ambiance.

Onze uitgebreide menukaart is verrassend gevarieerd. Wij serveren uiteraard ook diverse streekgerechten zoals; ” Limburgse forel ” en ” knien in ’t zoer ” ( konijn op limburgse wijze). In het voorjaar heerlijke asperges en in het najaar diverse wildgerechten.

Heeft u iets te vieren?
Speciaal voor gezelschappen en besloten familiefeestjes beschikken wij over een afzonderlijke, gezellige ruimte tot 20 personen.

Vergaderen
Ons hotel is uniek gelegen midden in het Limburgse Heuvelland en is bij uitstek geschikt voor het houden van een- of meerdaagse vergaderingen, cursussen of seminars. Wij beschikken over een aparte ruimte met WIFI tot maximaal 16 personen. Het hotel heeft ruim voldoende eigen, gratis parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar.

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden