Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

Flamand Farm & Food wordt gerund door Amanda Flamand en is gebaseerd op de korte keten. Het vlees op de menukaart komt van runderen van eigen boerderij, van collega-ondernemers en van jagers in de directe omgeving. Ook groenten, fruit, kruiden, zuivel, wijnen en bieren komen uit de directe omgeving. Dat betekent niet of nauwelijks food miles en duidelijkheid over de herkomst en achtergrond van het product. Oer-Nederlands en van hoge kwaliteit.

Amanda is steeds op zoek naar de mooiste producten die de omgeving te bieden heeft. Hiermee worden de mooiste klassieke gerechten bereid door onze chef. Tegelijkertijd zorgt onze gastheer/sommelier voor een complete beleving met heerlijke lokale drankjes.

Naast dat u kennis kunt maken met alle producten in ons restaurant, zijn ze ook verkrijgbaar in onze winkel. Deze ligt aansluitend aan het restaurant.

Onze eigen runderen verblijven zo veel mogelijk buiten, maar ook in de stal hebben ze volop bewegingsruimte, en worden voornamelijk met gras gevoerd. Als gast moet je het gevoel van ‘het platteland’ ervaren. Dat betekent dat je mag rondkijken op onze boerderij en dat een bezoek je onthaast. Het buitenleven staat centraal, daarom hebben we een terras waar je uitkijkt over een weiland met onze eigen runderen.

Het weidse uitzicht is bij de prijs inbegrepen. Bij slecht weer en in de winterperiode hebben wij een gezellig restaurant met open keuken.  ‘Boergondisch genieten’, aldus eigenaar Amanda Flamand.

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden