Wat
  • Bezorgservice
  • Diensten
  • Eten & Drinken
  • Evenementen
  • Overnachten
  • Winkelen
  • Zien & Doen
Waar

ASP Adventure is organisator van actieve en mysterieuze (team) activiteiten in een unieke omgeving, tussen én onder de heuvels van Valkenburg aan de Geul. In het Heuvelland van Zuid-Limburg vormen de natuur en de historie het decor voor bijzondere, leuke en leerzame uitjes. ASP Adventure organiseert haar activiteiten op drie prachtige locaties: de bijzondere Sibbergroeve, de mysterieuze Fluweelengrot en Kasteelruïne en de authentieke Hoeve Schaloen.

Ondergrondse belevingen
ASP Adventure organiseert actieve en uitdagende activiteiten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa: de Sibbergroeve. Daal af in de buik van moeder Aarde, treed het flakkerende kaarslicht tegemoet en ervaar de bijzondere verhalen die in de donkere diepte verscholen zijn. Volg de gids per grotbike dieper het mysterieuze zachtgele mergelstelsel in of ga te voet mee op een avontuurlijke grottentocht en ontdek deze onbekende wereld 40 meter onder de grond. De vluchtgangen van de Kasteelruïne van Valkenburg vormen het decor voor een spannende, uitdagende ontdekkingstocht. Klauter in het doolhof van mergel tot je vanaf de oude hoogteburcht uitkijkt over Valkenburg, om vervolgens weer af te dalen in de diepte door te abseilen in een eeuwenoude waterput.

Outdoor activiteiten
Ook boven de grond valt er genoeg te ontdekken. Het Limburgse heuvelland is met haar prachtige natuur en rijke historische verleden het perfecte decor voor originele activiteiten voor groepen en teams van alle soorten en maten. Te voet, per mountainbike, step of scooter: het Heuvelland is een prachtige plek om van de omgeving te genieten. Teams kunnen hun samenwerking en communicatie testen op grensverleggende hoogte in de oude Hoeve Schaloen. Het hoogteparcours biedt ruimte aan diverse teambuilding activiteiten

Schrijf uw beoordeling

Uw beoordeling
angry
crying
sleeping
smily
cool
Bladeren

Your review recommended to be at least 140 characters long :)

Uw bedrijf of event aanmelden