In 2013 ben ik Friterie aon de Kirk in Sibbe begonnen, na 10 jaar ondernemer in Maastricht te zijn geweest. Na de start van de frituur in dit pittoresk dorpje, heb ik in 2014 mijn eerste frietwagen gekocht, wat het begin was van Friterie op Locatie. De toenemende vraag om veelal feestjes, bijeenkomsten en evenementen in Zuid Limburg (Nederland en België) te kunnen voorzien van verse friet, snacks en huisgemaakte warme sauzen nam toe, waardoor ik in de opvolgende jaren meerdere frietwagens heb gekocht.
Naast de frituur & Friterie op Locatie voorzie ik feestjes en evenementen ook van buffetten op maat, via Exclusive Catering. Ruim 20 jaar maak ik buffetten op maat in diverse stijlen: Italiaans, Grieks, wat u maar blieft!
Koken is & blijft mijn passie! Na de koksopleiding te hebben afgerond, heb ik altijd met eten gewerkt. Het voortdurend zoeken naar de beste kwaliteit frieten, snacks & verse producten gecombineerd met het blij kunnen maken van mensen met mijn eten. Dit is wie ik ben. Dit is waar ik voor sta.